Sidor

fredag 9 mars 2012

UPPSAMLINGSHEAT: RECENSIONER AV VARMA KROPPAR

Som avslutning på bloggens Varma kroppar-bonanza kommer här en liten sammanställning av de bokbloggarrecensioner jag hittat och läst. Läsarna tycks ha gillat Isaac Marions bok, vilket är skoj! Hojta gärna till i kommentarerna om jag missat nån recension, så lägger jag till den.


Bloggar som läst och tyckt till:
3 kommentarer:

 1. Najs :D
  Jag väntar på att få mail från biblioteket att varma kroppar har kommit, de köper in den efter inköpsförslag... Så, jag längtar efter att få läsa den så kommer det nog en recension från mig med också snart :)

  SvaraRadera
 2. Hohoho. Jag vann den i en annan tävling! Så snart vet även jag vad jag tycker. Sjukt sugen nu. Fast det förstås , jag har The Dishonored Dead som väntar med. Fasligt pluggande hela tiden! Ha det // Petronella

  SvaraRadera
 3. Tjoa till när ni skrivit om boken! =)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...