Sidor

torsdag 23 februari 2012

I BREVLÅDAN: ZOMBIER OCH FANTASYSKRÄCK FRÅN MARK E. ROGERS Med posten i dag kom någonting riktigt roligt. Ett paket från författaren Mark E. Rogers som innehöll hans zombieroman THE DEAD, men även två andra titlar som jag inte kände till. ZORACHUS som på Goodreads beskrivs som mörk, heroisk fantasy och YARK, även den något slags fantasy, dessutom med illustrationer av författaren. THE DEAD borde jag ha bloggat om för länge sedan. Nu ska jag ta itu med det a.s.a.p. och såklart även läsa och skriva om de två andra böckerna. Det blir kul med lite variation på bloggen!

3 kommentarer:

 1. Men Jonny ska du inte läsa fler vampyrböcker snart?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha! Jag är halvvägs i Halvblod. Sen ska jag läsa en annan vampyrbok jag blev tipsad om. Sen ... ska jag nog inte läsa fler vampyrböcker under resten av mitt liv. Så det så. ;)

   Radera
 2. Hahahahahhahahaha!!
  Du är för rolig.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...