Sidor

onsdag 18 januari 2012

ÄRLIGT TALAT: SER DET UT SOM BAJS I STOR STIL?

Hallå bloggläsare!

Nu behöver jag din hjälp som smakdomare alternativt bödel. Det är så här att ju mer jag pillar och gör om saker här på bloggen, desto större tycks allting bli. Bilder, text och så vidare. Och jag är en närsynt gammal skräckgubbe som snart kommer att behöva förstoringsglas för att ens kunna hitta en elefant på Kolmården.

So tell me. Hur ser bloggeländet ut egentligen? Ser det ut som i en målarbok för tvååringar?

Kolla, nu satte jag allt det här i fetstil också. Fattar du mitt problem?

[Bild på bajskorv borttagen]

7 kommentarer:

 1. I dina intervjuer är svaren i fetstil, det grötar sig i typsnittet du har tycker jag. Flyter ihop liksom. När det inte är större stycken i fetstil så är det däremot väldigt behagligt att läsa och storleken passar mig superbt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Utmärkt kritik/respons!
   Jag ska ändra det då snarast. Tanken med fetstilen är var bara att skilja frågor och svar åt. Men jag har också precis ändrat från typsnittet philosopher till calibri för att undvika snirkligheter. Men det feta blir nog bara kladdigare. Du har rätt.

   Tack!

   Radera
 2. Jag har inte direkt öga för det konstnärliga men generellt tycker jag stor text är bättre i alla fall. Ser lite glest och har liten skärm så...//Petronella

  Ps. fy fanken vilken äckelbild. blötkorv liksom, wuäck..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma här. Liten skärm för det mesta. Urdum kombination - halvblind bloggare och mini-pc.

   Ps. Det är en skämtgrej i plast. "Blötkorv" ha ha.

   Radera
 3. Jaha ja, den var i plast. Då förstår jag varför den ser så glansig ut haha...

  Du jag måste bara säga, jag gick tillbaka och tittade på din recension av Beyond Exile. Länken: Köp jodtabletter, vilken fullträff. Skrattade så drickan kom utflygandes.....Humor på hög nivå! Tack för det! //Petronella

  SvaraRadera
 4. Jag gillar att du har bytt teckensnitt. Det andra var lite svårt att läsa, i alla fall på min skärm.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, egentligen anade jag det för länge sen, men envisades med philosopher för att alla vanliga typsnitt tycktes mig vara fula. Men det är ju vansinnigt med otydliga typsnitt i längre texter. Suckar ju själv när nån annan använder ett sånt och gör läsningen jobbig. Då klickar man i stället raskt vidare till andra sidor.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...