Sidor

fredag 14 oktober 2011

Fredagsmys: The Walking Dead på svenska

Idag finns The Walking Dead volym 2: PÅ DRIFT att köpa i butiker runt om i landet, Så om du vill läsa den på svenska är det bara att rusa iväg till Science Fiction Bokhandeln eller någon annan boklåda och skaffa dig några sidor fredagsmys!

Swedish Zombies recension av albumet hittar du HÄR.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

12 kommentarer:

 1. Hej! Jag läste i din recension att det även finns en tv-serie. Jag såg trailern på youtube och den verkar ju mycket lovande. Hur kan jag ha missat den?! Vilken kanal går den på?

  SvaraRadera
 2. Swedish Zombie15 oktober 2011 20:29

  Hej Sofia. Säsong 2 startar 16 oktober i TV11. Den första säsongen måste du givetvis se. Det är gubevars enkelt ordnat via nätet. =)

  SvaraRadera
 3. Oh my, det är ju imorrn! :) Söndagen är räddad! Var kan man se den första säsongen på nätet, tror du?

  SvaraRadera
 4. Åh, vad bra att du påminner om att andra säsongen börjar idag, då måste jag titta! Tyckte om den första jättemycket. :) Jag har tänkt att köpa serien också men har inte kunnat bestämma mig för om jag ska köpa den översatta utgåvan eller den med originalspråk. Rent generellt så gillar jag översatt litteratur, men jag har sett att det finns en fet samlingsutgåva med de åtta första albumen i ett som verkar prisvärt. Men sen tänker jag att den utgåvan kanske är lite otymplig (1088 sidor) och att det finns risk för att sidorna ska lossna (är inte bekant med förlaget så jag vet inte vad de har för kvalité), så jag velar lite...

  SvaraRadera
 5. Sofia, nöden har ingen lag, tänker jag. Ladda ned?

  catakombkitten, jag har också kikat på den där mastodontvolymen och misstänker precis sonm du att den lätt går sönder.
  Fördelen med att läsa på engelska är givetvis att man kan läsa allt NU om man vill.
  Den svenska utgåvan är helt klart en kvalitetsprodukt. Jag har de två första albumen både på engelska och svenska. Den svenska utgåvan är lyxigare. Tjockare papper osv. Helt klart prisvärd.

  SvaraRadera
 6. Hehe, jag är inte så pass teknisk, tyvärr! Men jag såg att både DVD- och blueray-versionen inte kostar så vansinnigt mycket, så det löser sig nog. :)

  Nu är jag jättesugen på att läsa serien också! På tal om språk tror jag att jag kommer att köra på engelska. Eftersom själva den amerikanska bakgrundsmiljön ala "texas ranger" är så markant passar det nog bäst med originalspråket för att höja effekten!

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Lite info:
  den 16 oktober startar säsong två fast på amerikanska AMC (och andra betalkanaler, vet inte exakt vilka). På svenska TV11 kommer den i oktober.
  Man kan köpa säsong 1 på DVD eller Blu-ray för 200 resp 280 kr och då bjuder vi på portot om man passar på att ta ett seriealbum samtidigt...

  Fast vi säljer bara de svenskaöversatta versionerna, men har översatt dem på ett sätt som vi hoppas ska göra alla nöjda.

  SvaraRadera
 8. Stopp stopp stopp! Det är säsong 1 som går ikväll på TV11 (avsnitt 4/6). Säsong har/hade premiär i USA idag. Säsong 2 börjar visas i Sverige den 6/11.

  Så.Det.Så

  SvaraRadera
 9. JA! Fan vad jag har rört till det här! Jag ska hålla mig till böcker!

  =(

  SvaraRadera
 10. Apart & Tess - Ni har så rätt! Vad besviken jag nyss blev som trodde det var fortsättningen. Skit också.

  SvaraRadera
 11. Haha, tyckte väl att jag kände igen lite väl mycket av gårdagens tv-avsnitt, men det är väl bra med en resumé innan säsong två drar igång.

  SvaraRadera
 12. Äsch då. Men det är på gång iaf, det blir lite extra väntan men ingen katastrof. :-) Får längta lite till helt enkelt.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...